Dugnad ed fylling av jord rundt mur

Full fart i bygging av ny skibu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ringmuren er satt opp og den flinke dugnadsjengen har fyllt jord rundt muren. Arbeidet går raskt fremover og vi er snart klar for å støpe. Vaegger og tak kommer levert som ferdig modduler fra Hamco Bygg AS i Rossfjorden om noen uker, så alt skal være ferdig før vinteren og tråkkemskin får en permanent grarasje og vi får gode fasiliteter for å arrangere skirenn.

Vi har allerede gladmelding fra Troms og Finnmark fylkeskommune! 🥳🥳
Vi har fått innvilget spillemiddelsøknaden vår til den nye skibua og tråkkemaskin garasjen i år. Tildelingen er på 442.000,- kr. Dette er et viktig bidrag og vi setter pris på at kommunen og fyllkeskommunen har prioritert støtte til skibua så raskt.
Byggekostnadene er estimert til ca 700.000,- kr + dugnadsverdi, til sammen rundt 1,1 millioner.