Full fart i bygging av ny skibu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ringmuren er satt opp og den flinke dugnadsjengen har fyllt jord rundt muren. Arbeidet går raskt fremover og vi er snart klar for å støpe. Vaegger og tak kommer levert som ferdig modduler fra Hamco Bygg AS i Rossfjorden om noen uker, så alt skal være ferdig før vinteren og tråkkemskin får en permanent grarasje og vi får gode fasiliteter for å arrangere skirenn.

Vi har allerede gladmelding fra Troms og Finnmark fylkeskommune! 🥳🥳
Vi har fått innvilget spillemiddelsøknaden vår til den nye skibua og tråkkemaskin garasjen i år. Tildelingen er på 442.000,- kr. Dette er et viktig bidrag og vi setter pris på at kommunen og fyllkeskommunen har prioritert støtte til skibua så raskt.
Byggekostnadene er estimert til ca 700.000,- kr + dugnadsverdi, til sammen rundt 1,1 millioner.