Nå blir dugnad enklere!

Vi i Lavangen Idrettsforening har tatt i bruk den digitale løsningen til Hentepant.no for å organisere regelmessige flaskeinnsamlinger. Det gjør dugnaden enklere. Nå håper vi du vil hjelpe oss å samle inn pant.

Hva er hentepant?

Hentepant er en moderne løsning som gjør det enklere for oss i Lavangen Idrettsforening å samle inn pant regelmessig gjennom hele året. Vi får faste husstander til å gi sin pant til oss. Alt vi trenger å gjøre er å samle den inn.

Hva er nytt med å bruke Hentepant?

Hentepant har satt seg som mål å revolusjonere innsamling av pant. Dugnad skal gjøres enklere. Med deres løsning får vi faste givere av pant. Det sendes en sms til de som vil gi til oss. Giverne kan så svare ja eller nei på om de setter ut pant.

Alle adressene som har svart at de har pant fordeles automatisk etter hvor vi som skal hente panten bor. Vi får så et skattekart på mobilen som vi kjører etter. Når innsamlingen er ferdig slipper vi å pante i panteautomat. Panten blir samlet i sekker, levert på avtalt sted og hentet.

Hvem rekrutterer givere?

I samarbeid med Hentepant rekrutterer vi folk som vil gi bort pant. Jo flere som er registrert på oss jo mer pant kan vi samle inn. Her gjelder det å spre ordet til så mange som mulig i vårt nedslagsfelt.

Hvordan foregår innsamlingen av pant?

Hentepant og vi rekrutterer faste givere av pant til Lavangen Idrettsforening og setter opp et kart med adresser hvor panten skal samles inn. Alt du trenger å gjøre er å dra til adressene på kartet og hente panten.

Når vil flaskeinnsamlingene foregå?

Lavangen Idrettsforening vil gjennomføre flaskeinnsamling 1 ganger per måned. Vi sender deg en SMS i god tid før vi planlegger en innsamling. Da kan du svare oss om det passer eller ikke.

Hvordan melder jeg meg som henter?

Gi oss i Lavangen Idrettsforening beskjed så registrerer vi deg som henter for vår forening. Du får så tilsendt en lenke fra Hentepant som du tar den videre registreringen med. Her kan du velge hvilket lag du henter for. Registreringen er veldig enkel.

Om du har spørsmål om flaskeinnsamlingen kan du kontakte Håkon Nygård, tlf. 93033224.